CANINIZ CEHENNEME!!

İnsanları değiştirme imkanım olsaydı;onların düşüncelerini değiştirmek yerine, ilk olarak kalplerinden başlardım...
Çünkü, körelmiş düşüncelerden daha önemlisi körelmiş vicdanları düzeltmektir.Ki bu en zorudur. Vicdan öyle saf ve yalındır başta, zihinden daha zor kirlenir ama kolay kolay iyileşmez.Bu temiz var olan vicdanlarınızı nasıl böyle çirkinleştirirsiniz ruhsuzlar!
Bir çocuğa karşı nasıl ırkçılık yaparsınız. Bu vicdansızlığın en büyüğü,en kötüsüdür.O masum varlıkları yaşadıkları yerden sorumlu tutup dışlamak, göz ardı etmek ciddi bir vicdansızlıktır.Ciddi bir bencilliktir.Nerede yaşarsa yaşasın,o bir çocuk!
Onunda her çocuk gibi yaşamaya, sahip olmaya, mutlu olmaya, varolmaya,varsayılmaya hakkı vardır. Onu beyaz yada siyah olmakla,fakir yada zengin olmakla, yaşadığı yere göre, ailesine, toplumuna yada ülkesine göre...Hiçbir şeye göre bir kalıba koyup, ötekileştiremezsiniz!
Bunu düşünen zihinlerinizdeki eksik çivileri tek tek kendi ellerimle çakmayı isterdim. Cahilliğinizi güzel düşüncelere sahip olma çabalarınızla yıkamazsınız.Cahilliğiniz gidince insan mı olacaksınız?  Hayır!  Vicdan sahibi olmayan birine insan sıfatı yakışmaz.
Başta güzel bir vicdana, sonra ise bilince...
Saf, katıksız bir bilince sahip olabileceğinizi de sanmıyorum. Sizi kahrolası beyinler! Canınız cehenneme!!!

1 yorum :

  1. Bu zihniyetten ülkemizde çoook var ne yazık ki, eşeklik bakii...

    YanıtlaSil

Üye Ol